YOZGAT / SORGUN - Türk Telekom Anadolu Lisesi

Eyl

Sorgun Türk Telekom Anadolu Lisesi olarak,  9 ve 10. sınıf velilerimize yönelik  toplantımızı 14/09/2023 tariihinde gerçekleştirdik. 9 ve 10. Sınıflara yönelik yapılan toplantıda  velilerimize " 2023-2024 Öğretim Yılında yapılacak çalışmalar ve uygulamalar ilgili genel bilgilendirme yapıldı.

Sosyal Medya Hesablarımız ile Okulumuzdaki Gelişmeleri Takip edebilirsiniz

Tem

Okul Müdürümüz Musa DOĞANÇAY'ın Sorgun Türk Telekom Ailesinin Yeni Üyeleri 9.Sınıflara "Hoşgeldin" Mesajı

Tem

OKUL KIYAFETİMİZ ; MAVİ YAZLIK SWET, GRİ KIŞLIK SWET, SİYAH PANTOLON, ÜSTTE SİYAH ÖNDEN FERMUARLI POLAR.
BAŞKA RENK VE TARZ POLAR, KAZAK vb. OLMASI KESİNLİKLE KABUL EDİLMEYECEKTİR

Haz

Okulumuz 9/A sınıfı öğrencilerimizden evde eğitim gören Atakan ÖZDEMİR'e  karnesi Okul Müdürümüz Musa DOĞANÇAY tarafından öğrencimize  verildi.

Haz

Yozgat'ta 2022-2023 yılında ulusal ve uluslararası müsabakalarda derece elde eden sporcular ile antrenörleri ödüllendirildi.
Yozgat Valiliği Konferans Salonu'nda düzenlenen sporda enler programına Yozgat Valisi Ziya Polat, Belediye Başkan Yardımcısı Murat Tanışman, kaymakamlar, ilçe belediye başkanları, antrenörler, sporcular ve aileleri katıldı.
Saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunmasıyla başlayan programda konuşan Vali Ziya Polat, sporcuları tebrik etti. Sporda başarılı gençler ve antrenörleriyle bir araya gelmekten mutluluk duyduğunu söyleyen Polat, "Sadece sporda değil eğitimle ilgili de Yozgat'ın enlerini yapacağız. Çocuklarımızı hep iyi yetiştirmemiz gerektiğini söylüyoruz. Kötü alışkanlıklardan uzak tutmak için çaba sarf etmemiz gerekiyor. Bunu sadece söylemekle değil, bunu hayata da yansıtmamız lazım. Sporcularımızın her zaman yanındayız. İş insanlarımızın ve kurumlarımızın, sporcularımızı desteklemesini istiyoruz" dedi.
Gençlik ve Spor İl Müdürü Rasim Parlak da okul sporlarında 227 öğrenci, 34 antrenör ve öğretmenin 20 branşta başarılı olduğunu belirterek, sporcu ve antrenörlere başarılar diledi.
Konuşmaların ardından sporcu ve antrenörlere ödülleri verildi.

Haz

Okulumuz Öğretmen ve Öğrencileri tarafından hazırlanan "Resim Sergisi ve "Cümbüş Oteli" tiyatro oyunu, 08 Haziran 2023 tarihinde, saat 18:00'de, İlyas Arslan Kültür Salonu'nda gerçekleştirilmiştir. Emeği geçen tüm idarecilerimize, tiyatro ekibini çalıştıran Türk Dili ve Edebiyat Öğretmeni Yunus Emre YENİDÜNYA ve Görsel Sanatlar Öğretmeni Suat ÇETİN'e ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.

May

Okulumuzda yapilan siniflararasi futbol turnuvasinda 11 ve 12. Sınıflar arasında
1. 11/C
2.11/E
3.12/A  Sınıfı olmuştur

9 ve 10. Sınıflar arasında
1. 10/C
2.10/A
3. 9/C Sınıfı olmuştur.
Turnuvayı maçları duzenleyen, Beden egitimi öğretmenlerimiz Kutluk BALCI ve Muharrem KAYA'ya  teşekkür eder. Tüm öğrencilerimize başarılar dileriz.

May

Öğrenci Koçluğunun amacı; Sizleri  hedefleriniz doğrultusunda yönlendirmek, motive etmek ve bu süreç içinde yaşadığı zorluklarla baş etmesini sağlamaktır. Başarılı bir sporcu koçunun oyuncuları için yaptığı, hedeflere ulaşmada motivasyon odaklı çalışmaları, öğrenci koçu öğrencisi için yapar. Öğrenci Koçu, öğrencinin hedeflere ulaşmasını destekler, öğrenme motivasyonunu arttırır, öğrencinin akademik çabalarını sonuca ulaştırmasını sağlarken, ihtiyaç duyduğu becerileri geliştirir.Eğitimin ve öğretimin her aşamasında DOĞRU TEKNİKLERİ kullanmak, BAŞARININ en temel unsurudur. Bu kapsamda Koçluk yapan öğretmenlerimize, Öğrencilerimiz tarafından teşekkür edilerek,  Öğretmenlerine çiçek takdim ettiler.

May

Öğrencilerimizin büyük bir özen ve ustalıkla hazırladığı Tiyatro gösterisini okulca izledik. Tiyatro gösterisini hazırlayan Edebiyat öğretmenimiz Yunus Emre YENİDÜNYA ve öğrencilerimize  emeklerinden dolayı çok teşekkür ederiz...

May

Okulumuzun Kimya öğretmeni Suat ÖZKAYA, Kimya Laboratuvarında 9.Sınıf öğrencilerimize yönelilk Oksijen ile Şekerin Yanma Deneyini gerçekleştirmiştir.

May

14 Şubat 2019 tarihli 2019/2 sayılı Cumhurbaşkanlığı Genelgesi kapsamında Bağımlılıkla Mücadele Yüksek Kurulu talimatı ile "2019-2023 Davranışsal Bağımşılıklar İle Miücadele Ulusal Strateji Belgesi ve Eylem Planı" T.C. Sağlık Bakanlığının koordinasyonunda paydaş kurumlarla işbirliğinde yürütülmektedir.

Ara

İsrafın önlenmesini, kaynakların daha verimli kullanılmasını, oluşan atığın miktarının azaltılmasını, etkin toplama sisteminin kurulmasını, atıkların geri dönüştürülmesini kapsayan ve atık önleme yaklaşımı olarak tanımlanan Sıfır Atık konusunda Okulumuzca yürütülen çalışmalar sonucunda belge almaya hak kazanmıştır. Okulumuza; 2019 yılından itibaren yürütülen çalışmalar neticesinde Çevre ve Şehircilik Yozgat İl Müdürlüğü tarafından Sıfır Atık Belgesi veridi.